willemII

Inside information Zwolle tegen Willem II

Inside information Zwolle tegen Willem 2

Inside information Zwolle tegen Willem II. Wat kunnen we hier over schrijven? Vorig jaar speelden deze twee subtoppers ook in de eredivisie. Niet bepaald hoogvliegers dus, maar wel echte blijvertjes denk ik.

Ze spelen op vrijdagavond en dat is nogal in het nadeel van de Willem II spelers. Sinds kort is bekend dat het elftal vooral vaak last heeft van hun ogen als er minder licht is. Deze informatie heb ik niet kunnen controleren, maar het is wel opvallend dat de club vooral avondwedstrijden heeft verloren en dat enkele spelers er verdwaasd bij liepen.

Tot nu toe heeft Willem II de stoere Zwollenaren altijd weten te verslaan. Met altijd bedoel ik het vorig voetbal seizoen. Het is een kwestie van passen en meten en eerlijk gezegd ontbreekt het bij de Zwollenaren vaak aan goede passes.

Het blijft natuurlijk vreemd dat straks de Willem II spelers met zonnebrillen op het veld komen. Ik kan u aanraden om vooral de samenvatting te gaan bekijken.

Maar goed, wat moet u nou voorspellen voor de sponsortoto?

Daar komen we zo op.

De Willem II spelers mogen dan oogproblemen hebben de Zwollenaren moeten het doen zonder hun aanvoerder Bram van Polen. Hij liep een zware schouderblessure op in de rij voor de kassa van de Lidl. Heel onfortuinlijk stond hij ook op het middenvoetsbeentje van Mike van Duinen, gevolg een tijdje uit de roulatie. U begrijpt natuurlijk ook dat Thomas met de toepasselijke achternaam “Lam” ook niet van de partij zal zijn.

Ik zet dus al mijn geld op Willem II. Dat is dus pas inside information.

Ik kan voor de volledigheid natuurlijk ook alle gebreken opnoemen van de spelers van Willem II naast hun nachtblindheid.

Ga ik niet doen. Ik word betaald voor slechts 300 woorden en daar ben ik al dik overheen.

Mijn voorspelling is als volgt!!!

2 tegen 1 met ook nog een eigen doelpunt van een Zwollenaar zonder nachtblindheid.

Dat is dus pas inside information.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Tags:
Previous Post
ajaxvitesse
featured G-voetbal Nieuws sponsortoto

Wat moet ik nou invullen?????

Next Post
gvoetbal
featured G-voetbal Nieuws

Hoe G ben jij als je coach bent