6CE08773-F7B4-481E-A1CA-B40C26BC0B5D

De bal is weer rond mijn buik vierkant

De bal is weer rond

De bal is weer rond

ja, we mogen weer. Het G-voetbal staat in de startblokken.
Het wordt ook wel hoog tijd. De corona lijkt een zware dobber te zijn geweest voor veel clubs. De bal is weer rond

Geen publiek, geen gejuich, geen kantine en trainen op afstand. Gelukkig wordt het nu beter. Veel spelers zijn gevaccineerd en weer gefascineerd door het voetbal.

Trainers en coaches stralen weer, ze kunnen weer hun team begeleiden. Natuurlijk hebben we wat corona grammetjes opgelopen, maar dat is toch normaal?

ik moet bekennen dat ook bij mij naast de 1,5 meter ik ook 1,5 kilogram aan mijn goddelijke lijf kan toevoegen. Mijn vrouw kijkt er in de ochtend wat meewarig naar als ik een verwoede poging doe mijn veters te strikken. Echt stom, ik zie mijn eigen schoenen niet meer. De bal is weer rond.

Hoe rond is mijn buik? Veel ronder kan eigenlijk niet en mijn conditie lijkt weggezakt in mijn BBQ-buik. De eerste bal die ik een schop verkocht leek het gewicht van beton te hebben. De bal is weer rond.

Heel langzaam zal ik het weer gaan opbouwen omdat als coach kun je niet met een dikke vette buik rondlopen. Als coach mag je tong niet uit je mond hangen omdat je zuurstof tekort komt. Elke dag loop je dan maar 6 kilometer. Het hele traject denk ik dat er een oude paard en wagen achter me rijdt. Niets van dat is waar, al mijn botten kraken en piepen na een lange tijd van bewegingsonthouding.

Maar niet getreurd alles komt goed, alle verbindingen worden weer gesmeerd en het enthousiasme van de spelers tillen de coaches naar een hoger niveau. Ik hoop dat we zonder onderbrekingen vrijuit kunnen trainen en spelen en dat corona zich niet meer laat zien.

De bal is weer rond

 

 

(Visited 75 times, 1 visits today)
Previous Post
IMG_8997
Nieuws

Push up of push back

Next Post
D4BEB30D-FB1C-441C-93F9-72CCF04DBE29
autisme featured G-voetbal Nieuws PVCV

Als je niet kan voetballen word je keeper