Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gvoetbal/public_html/wp-content/themes/socrates-v5/inc/logic.php on line 104

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gvoetbal/public_html/wp-content/themes/socrates-v5/inc/logic.php on line 105
gvoetbal

Hoe G ben jij als je coach bent

Hoe G ben jij

Hoe G ben jij. Geen vraagteken? Nee, want een dergelijke vraag is geen vraag maar complete onzin.Waar komt die G toch vandaan:

  • Gek
  • Gestoord
  • Goed
  • Gezond
  • Gewoon
  • Gehandicapt

Lekker belangrijk, wie het weet mag het zeggen. Als coach kan ik niet zoveel met die G omdat we B-voetballers hebben. Of hebben we Deetjes, Eetjes en Fjes en dan ook Geetjes. Hoe G ben jij.

B-voetballers, bijzondere voetballers.

Maar hoe G ben je als coach, nou gewoon goed. Ik schreeuw ze alle kanten op. Ik laat mijn teleurstellingen frank en vrij richting de spelers afdalen. Ik spring regelmatig uit de dug out en irriteer me mateloos aan de scheids, die veel te lief is. Ik vind het ontzettend dom als er verwacht wordt dat je een speler uit het veld haalt als je met 3 tegen 0 voorstaat. We zijn toch geen mietjes?

Ik wil mijn spelers laten spelen alsof het een regulier team is. Ik weet ook zeker dat het team een regulier team kan verslaan. Iets te veel lachgas naar binnen gewerkt vermoed ik.

Even voor de goede orde. Ik ben er niet om coaches af te kraken. IK ben er namelijk ook één. Hoe G ben jij.

Ik vind het alleen opvallend hoeveel coaches er niet bezig zijn met plezier aanbieden. Ze vergeten het eigenlijk doel van het aanbieden van voetbal aan bijzondere spelers. Geef ze een veilige en vooral leuke plek.

Meestal hebben deze spelers weinig tot geen aansluiting bij een regulier team.

Sommige coaches hebben een enorme drang om te bewijzen dat hun spelers net zo goed zijn als reguliere spelers.

Stop daar mee!

Wellicht dat dat voor een deel klopt maar er zal een deel afvallen en waar moeten die dan heen? We hebben de neiging om ons aanbod te vergelijken met het reguliere aanbod nog erger, we proberen hetzelfde te doen.

Ik hoor coaches zeggen, ” zonder een aantal spelers” zouden we veel betere resultaten halen”. Sommige spelers worden dan ook langer dan nodig is aan de kant gehouden en veel sneller gewisseld. Hoe G ben jij.

Waar ben je dan mee bezig?

Ik weet dat elke coach wil winnen, maar wat win je als er een enorme rivaliteit gaat ontstaan tussen je spelers?

Indien we onzeker bijzondere spelers omvormen tot reguliere spelers laat ze dan ook regulier spelen.

Niks mis mee, toch?

 

 

(Visited 106 times, 1 visits today)
Previous Post
willemII
featured Nieuws

Inside information Zwolle tegen Willem II

Next Post
Foto 27-07-19 20 11 29
featured Nieuws

Afgevaardigden G-team PVCV in de Arena