Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gvoetbal/public_html/wp-content/themes/socrates-v5/inc/logic.php on line 104

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gvoetbal/public_html/wp-content/themes/socrates-v5/inc/logic.php on line 105
Vlaggen bij hinderlijk buitenspel

Vlaggen bij hinderlijk buitenspel

Vlaggen bij hinderlijk buitenspel

Vlaggen bij hinderlijk buitenspel.

Aangezien ik ook coach ben van een regulier team zal ik ook schrijven over situaties bij een dergelijk team. Wellicht dat u ook de situatie kent dat ouders het prima vinden dat hun zoon of dochter voetbalt maar dat daar de affiniteit ook eindigt. Vaak bljken ouders nog minder verstand van voetbal te hebben dan ik. Los daar van ben je als breedteteam aangewezen op de inzet van die zelfde ouders. Vervoer, scheidsrechter en niet als minste de grensrechter.

Over die laatste, grensrechter, wil ik het hebben. Als coach ben ik al blij als ik een grensrechter heb. Ik prijs me gelukkig dat wij geen problemen hebben. Vaak is het struikelpunt dat ouders vinden dat ze te weinig van voetbal weten. Vooral buitenspel is vaak een brug te ver. Vlaggen bij hinderlijk buitenspel.

Bij aanvang van de wedstrijd riep de scheidsrechter de twee grensrechters bij zich. “Niet vlaggen als er iemand buitenspel loopt”. “pas vlaggen als hij de bal ook echt ontvangt”, “ook vlaggen als hij hinderlijk buitenspel staat”. Ik weet dat dat de regels zijn maar geloof me dat is werkelijk geheimtaal voor de meeste ouders. Het gevolg is dat er een onzekerheid insluipt die niet ten goede komt van het spel. Je kan maar beter je vlag aan houden lijkt het directe gevolg.

Hoe dan ook in de rust heb ik tegen mijn grensrechter gezegd, vooral te vlaggen in alle gevallen van buitenspel. Het is aan de scheids om daar in mee te gaan of niet. Niet de mooiste oplossing maar wel eentje in het belang van mijn team. Ik heb niks aan dat professionele gebral, je kan een aantal zaken niet verwachten van de grensrechters op dit niveau.

De wedstrijd hebben we gelukkig wel gewonnen en iedereen was dik tevreden. Wat willen we nog meer?

Vlaggen bij hinderlijk buitenspel
Vlaggen bij hinderlijk buitenspel
(Visited 415 times, 1 visits today)
Tags: , , ,
Previous Post
Wat nu groeistoornis
featured G-voetbal Nieuws

Grote verschillen in Gteam wat is nieuw

Next Post
G-voetballers zijn doof
featured G-voetbal Nieuws

Gvoetballers zijn doof wat zeg je