Sponsortoto betaalt mee aan bowling voor GTeam

Sponsortoto betaalt mee aan bowling voor Team.

Sponsortoto betaalt mee.

Hoe mooi is dat wel niet? Je begint een website speciaal voor het G-voetbal en in het bijzonder natuurlijk je eigen G-team. In dit geval het G-team van PVCV in Vleuten/De Meern. Zes jaar geleden door twee enthousiaste vaders opgericht. Natuurlijk was ik één van die vaders. Inmiddels zijn er meer vaders en moeders die belangeloos zich inzetten voor deze geweldige groep.

De website die ik beheer, g-voetbal.nu draait ook al een tijdje mee. De ambities die ik er eigenlijk voor had heb ik met tegenzin ver naar beneden bijgesteld. Alle grootse plannen die ik er voor bedacht had bleken te hoog gegrepen.

Ik wilde een platform maken voor G-teams en met elkaar konden we dan onze ideeën uitwisselen. Elkaar helpen om nieuwe trainings methoden in te zetten. Eigen ervaringen zouden de clubs moeten helpen. Tevens ontwikkelde ik methoden om te zorgen dat er wat geld naar je G-team zou kunnen vloeien.

Eerst begon ik met een soort van veilingen. Mensen konden hun spullen verkopen via het uitgeven van aandelen. Elk verkocht aandeel bracht geld naar het G-team. De winnaar had voor weinig een mooi product.

Helaas dit goede idee haalde het niet. Club niet enthousiast geen deelnemers.

Een platform werd het ook niet. Bijna elk G-team heeft zelf wel een website dan wel een pagina op Facebook.

Vervolgens ben ik een sponsortoto begonnen. De familie deed daar driftig aan mee en elke deelnemer betaalde 1 euro aan het G-team. Helaas, kon ik naast enkele familieleden en coaches niemand vinden die hier aan mee wilden doen. Opvallend, maar waar. Laat me helder zijn dat er geen cent vloeide naar de website. Al het geld min de 1 euro per deelnemer werd en wordt als prijzengeld gebruikt.

Zo genoeg gemopperd, ik ben blij met mijn familie, vrienden en mede-coaches die wel meedoen.

Het G-team heeft gisteren een heel leuk bowling-toernooi gehad. Zonder mij want mijn linkerbeen zit in het gips. Gescheurde achillespees, hoe dom kun je zijn.
De sponsor had het leeuwendeel voor het bowlen betaald, maar ik ben trots op de 89 euro die door de sponsortoto van deze site werd opgehoest. Toch meer dan 30% van de kosten.

Inmiddels hebben we na de winterstop al weer 12 deelnemers, dus dat is al weer 12 euro voor het G-team. U kunt dat zien in de rechterkolom van de pagina.

Sponsortoto betaalt mee aan bowling voor Team

Elke euro telt

(Visited 167 times, 1 visits today)
Tags: , ,
Previous Post
2F435C8E-A03B-4266-83AA-788F10CF5799
featured G-voetbal Nieuws PVCV

Zonder friet win ik niet

Next Post
Wat nu groeistoornis
featured G-voetbal Nieuws

Grote verschillen in Gteam wat is nieuw