696F9A90-19D6-4F7E-BB37-7E72DD8F04CE

Geen Facebook meer

Geen Facebook meer

Dramatisch? Welnee, maar wel strontvervelend.  Naast deze site had ik ook nog wat pagina’s op FB naast mijn profiel. Na een inlog vanaf een voor FB onbekende pagina bleek ik niet meer ie kunnen inloggen. FB biedt ook geen enkel mogelijkheid om contact te zoeken. Maar zoals ik al zei, het is niet het einde van de wereld.

Nieuwe groep en nieuwe pagina en een nieuw profiel

Groepsnaam: “Bijzondere Sporters”

Iets ruimer dan alleen maar G-voetbal. G is net zo belangrijk als welke andere benaming dan ook vandaar mijn keuze voor bijzondere sporters. Deze groep is openbaar en ik hoop dat ik de leden van mijn oude pagina kan verleiden om hier ook naar toe te komen. Op deze pagina komt van alles, maar de leidraad is sport en in veel gevallen voetbal. Ook het G-voetbal zal weer aan bod komen. Ben jezelf lid van een club en wil je daar wat over kwijt? Zoek niet langer je kan het hier kwijt. Ook hoop ik dat je de site www.g-voetbal.nu blijft bezoeken.

Groepsnaam: “mijn afvoerputje”

De naam zegt het al, hier staat van alles in dat weer net zo hard weggespoeld kan worden. Net zoals het leven dus. Hier kunt u uw mening kwijt dan wel reageren op anderen en artikelen. Alles natuurlijk netjes en beleefd. Deze groep is privé maar zeker ook iets voor u. Leuk als u zich daar ook aanmeldt

Oproep Oproep Oproep Oproep

Als u al eerder de pagina van G-voetbal heeft bezocht kom dan aub ook naar Bijzondere Sporters op FB het is zeker de moeite waard.

Druk hier als je naar de Facebook pagina wil “Bijzondere Sporters” en meld je aan.

Lukt dat niet, zoek dan in Facebook in de zoekbalk naar ” bijzondere sporters”

(Visited 15 times, 1 visits today)
Previous Post
9237E042-9294-49D1-9B9F-858FF694A7EB
featured

Doe mee met het NUMMERSPEL

Next Post

Ballon d’Or 2021